Duurzaamheid

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Direct aanmelden

Duurzaam denken en duurzaam doen
Verantwoorde foodservice is een kwestie van gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid en transparantie. Samen met onze leveranciers onderzoeken we continu hoe we ons productaanbod duurzamer kunnen maken. Binnen onze logistiek blijven we investeren in duurzaam vervoer, om onze CO2-uitstoot terug te dringen.

Duurzaam assortiment
Zo’n 3.700 van onze artikelen dragen het Natuurlijk Verantwoord keurmerk en voldoen aan strenge regels op het gebied van onder andere milieu, ethische handel en dierenwelzijn. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Meten is weten

Om samen met onze leveranciers de voedselketen te verduurzamen, ontwikkelden wij een meetsysteem waarmee we de duurzaamheidsprestaties van onze leveranciers toetsen. Dit gebeurt aan de hand van de kernthema’s van ISO 26000, de internationale richtlijn voor MVO en actuele duurzaamheidsthema’s. Zo zien we welke leveranciers het goed doen, maar vooral ook waar nog winst te behalen valt. Door met elkaar in gesprek te blijven, zetten we de keten in beweging.

Wij leveren verantwoord

De reductie van CO2-uitstoot staat hoog op onze agenda. Een uitdaging, met een wagenpark zo groot als het onze. Gelukkig zijn er duurzame alternatieven. Zo bezorgen we in de grote binnensteden met elektrische vrachtwagens, of zelfs - met hulp van partners - op de fiets. Door alle productgroepen gebundeld te bezorgen, leggen we minder kilometers af en dringen we uitstoot nog verder terug.

Maatwerk voor meerdere vestigingen

Wanneer uw onderneming uit meerdere vestigingen bestaat, is maatwerk des te belangrijker. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot voorwaarden te komen die passen bij uw bedrijf.


  • Assortiment en levering aangepast op uw situatie
  • Efficiënte koppeling tussen uw en onze systemen
  • Inzicht in uw inkoopkosten en marges dankzij kostprijscalculatie
Neem contact op

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info