Levering

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Direct aanmelden

Uw bestelling op tijd en tot in de keuken bezorgd
Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Niet tot aan de drempel, maar tot in de keuken. Zo zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.

Afhalen bij een Pick Up Point
Voor uw bestelling geldt dat wij deze komen bezorgen als de waarde van de order minimaal €399,- bedraagt. Wilt u voor een kleiner bedrag een bestelling plaatsen? Dan zetten wij uw bestelling kosteloos en compleet klaar bij een van de Bidfood Pick Up Points. U kunt uw bestelling daar zelf afhalen, op een moment dat het u uitkomt. En ook hier geldt: vandaag besteld, de volgende dag afhalen.

100% leveringsgarantie
Dagelijks rijden onze chauffeurs stad en land af om uw bestelling op tijd en in goede orde te bezorgen. Dat vinden we zo belangrijk, dat we u 100% leveringsgarantie bieden. Ontbreekt er iets aan uw bestelling? Dan heeft u het binnen drie uur alsnog in huis.

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Wij leveren verantwoord

Duurzaamheid is een belangrijke toetssteen in alles wat wij ondernemen. Daarom staat de reductie van CO2-uitstoot hoog op onze agenda. Een uitdaging, met een wagenpark zo groot als het onze. Gelukkig zijn er duurzame alternatieven. Zo bezorgen we in de grote binnensteden uw bestelling met elektrische vrachtwagens, of zelfs - met hulp van partners - op de fiets. Door alle productgroepen gebundeld te bezorgen, leggen we minder kilometers af en dringen we uitstoot nog verder terug.

Maatwerk voor meerdere vestigingen

Wanneer uw onderneming uit meerdere vestigingen bestaat, is maatwerk des te belangrijker. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot voorwaarden te komen die passen bij uw bedrijf.


  • Assortiment en levering aangepast op uw situatie
  • Efficiënte koppeling tussen uw en onze systemen
  • Inzicht in uw inkoopkosten en marges dankzij kostprijscalculatie
Neem contact op

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info