Diensten

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Direct aanmelden

Aanvullende diensten voor meer rendement
Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Niet alleen in de vorm van een advies op maat, maar ook door wat extra voordeel voor u te bedingen. Zo hebben wij diverse partners bij wie u gebruik kunt maken van interessante diensten, tegen een aantrekkelijke korting. Van een rendementscoach tot digitale personeelsplanners en een online calculatietool om uw brutowinst te bewaken.

Online tools en persoonlijke coaching
Als ondernemer gaat u voor een gezond financieel resultaat. Daarom ontwikkelde Bidfood in samenwerking met Next To Food e-margin: een calculatietool die uw menu koppelt aan actuele inkoopinformatie binnen de webshop. Zo houdt u zicht op uw marges bij veranderende inkoopprijzen.

De snelle veranderingen in de horeca vragen veel flexibiliteit van ondernemers. Het inschatten van risico’s en het grijpen van kansen is niet altijd eenvoudig. Daarom werken wij samen met de Rendementor: de vertrouwenspersoon en coach die u helpt om nog succesvoller te ondernemen.

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Hulp bij de hand

Bij Bidfood gaan digitalisering en persoonlijke aandacht hand in hand. Onze vakbekwame medewerkers staan u graag te woord. Online niet gevonden wat u zocht? U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken, of in de webshop chatten met een medewerker. In alle gevallen zullen wij ons uiterste best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Maatwerk voor meerdere vestigingen

Wanneer uw onderneming uit meerdere vestigingen bestaat, is maatwerk des te belangrijker. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot voorwaarden te komen die passen bij uw bedrijf.


  • Assortiment en levering aangepast op uw situatie
  • Efficiënte koppeling tussen uw en onze systemen
  • Inzicht in uw inkoopkosten en marges dankzij kostprijscalculatie
Neem contact op

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info