Assortiment

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Direct aanmelden

De grote foodwereld, heel dichtbij
Bidfood bedient de professionele keuken van vandaag en morgen met een compleet assortiment food en non-food. Van producten uit de verste uithoeken van de wereld tot oer-Hollandse streekproducten, u vindt alles dichtbij en gebundeld in de grootste foodservice webshop.

Assortiment
• Op onze online marktplaats vindt u ruim 50.000 artikelen van internationale en lokale aanbieders. Van alle bekende A-merken tot gelijkwaardige huismerken en van exclusieve wijnen tot keukenapparatuur.
• Altijd alert op innovaties en trends voegen wij doorlopend nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. Toch niet gevonden wat u zocht? Wij zorgen dat u het binnen 10 dagen alsnog bij ons kunt bestellen.
• Uw commerciële en logistieke behoeften zijn altijd ons uitgangspunt. Zo helpen wij u om concurrerend te zijn met scherpe prijzen op artikelen die u het grootst inkoopt.

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Gespecialiseerd in vers

Bidfood werkt nauw samen met gespecialiseerde partners in vers om u een compleet aanbod groenten, fruit, vlees en vis te garanderen. Dankzij goede afspraken betaalt u bovendien een scherpe prijs voor de beste kwaliteit. Daarbij houden wij u online op de hoogte over de herkomst, kwaliteit, beschikbaarheid en prijs van versproducten, zodat u goed geïnformeerd kunt inkopen.

Vers uit de streek
Shopt u liever lokaal? Binnen de webshop kunt u beschikken over het complete assortiment van streekmarkt Vers 24/7. Ruim 125 boeren en telers uit de twaalf provincies bieden online hun ambachtelijke en biologische producten aan. Van zeegroenten uit de Zeeuwse klei tot fruit uit Betuwse boomgaarden en vlees van het Limburgse Livarvarken. Direct van de boer of teler en gewoon bezorgd met uw reguliere levering.

Groots in duurzaam

Als u net als wij waarde hecht aan duurzaam inkopen, kunt u putten uit het grootste assortiment verantwoorde producten in foodservice. Zo’n 3.700 van onze artikelen dragen het Natuurlijk Verantwoord keurmerk en voldoen aan strenge regels op het gebied van onder andere milieu, ethische handel en dierenwelzijn. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Maatwerk voor meerdere vestigingen

Wanneer uw onderneming uit meerdere vestigingen bestaat, is maatwerk des te belangrijker. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot voorwaarden te komen die passen bij uw bedrijf.


  • Assortiment en levering aangepast op uw situatie
  • Efficiënte koppeling tussen uw en onze systemen
  • Inzicht in uw inkoopkosten en marges dankzij kostprijscalculatie
Neem contact op

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info