Advies en inspiratie

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Direct aanmelden

Offline en online inspiratie, altijd dichtbij
Dankzij de digitale wereld is het gemakkelijker dan ooit om liefde voor food te delen. Daarom voorzien wij u graag van een gezonde dosis trends, tips en adviezen om alles uit uzelf en uw zaak te halen. Online met een constante stroom artikelen, updates en video’s, maar ook persoonlijk, tijdens evenementen en inspirerende sessies.

Gedegen advies van onze specialisten
Als uw partner en leverancier willen wij een bijdrage leveren aan uw onderneming. Niet alleen in de vorm van mooie producten en een gebruiksvriendelijk bestelproces, maar ook in de vorm van een goed advies. Onze specialisten bezitten een schat aan kennis over uiteenlopende onderwerpen binnen food, non-food en ondernemerschap. Expertise waar u op terug kunt vallen.

Food inspiratieOp zes locaties, verspreid over het land, vindt u onze Foodyards: culinaire proeftuinen waar de meest uiteenlopende sessies en workshops gehouden worden. Hier presenteren wij nieuwe producten, staat u met uw neus bovenop de laatste trends en ontmoet u vakgenoten.

Maar voor de meeste inspiratie hoeft u de deur niet - of nauwelijks - uit. Onze foodtruck rijdt stad en land af om de laatste trends heel dichtbij te brengen. Online vindt u een constante stroom aan tips, trends en ondernemersadviezen op onze blogs. En met de Foodyard-app op uw mobiel heeft u altijd een relevante newsfeed in uw broekzak.

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Maatwerk voor meerdere vestigingen

Wanneer uw onderneming uit meerdere vestigingen bestaat, is maatwerk des te belangrijker. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot voorwaarden te komen die passen bij uw bedrijf.


  • Assortiment en levering aangepast op uw situatie
  • Efficiënte koppeling tussen uw en onze systemen
  • Inzicht in uw inkoopkosten en marges dankzij kostprijscalculatie
Neem contact op

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info