Jouw online horeca groothandel Jouw online horeca groothandel

Jouw online horeca groothandel

De groothandel die de hele foodwereld dichtbij brengt. Van de mooiste versproducten tot alles wat je nodig hebt om het te bereiden en te serveren.

Waar professionals elkaar vinden

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk . Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Klant worden
Waar professionals elkaar vinden
Ontstaan

Ontstaan

De eerste bouwstenen voor Bidfood werden in de jaren veertig van de vorige eeuw gelegd. Onze grondleggers (van Kok-Ede tot Deli XL) hebben er sindsdien alles aan gedaan om de grote foodwereld bereikbaar te maken. Onvermoeibaar hebben zij mensen en middelen samengebracht.

Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden we uitgroeien tot de grootste online marktplaats in foodservice. Vandaag de dag telt onze organisatie 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto's, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen door heel Nederland.

Neem contact met ons op

Internationale connecties

In 2007 werd ons bedrijf onderdeel van internationaal foodservicebedrijf Bidfood. Met alle voordelen voor onze klanten, want alles is verkrijgbaar. Onze Bidfood-zusterbedrijven zijn verspreid over 30 landen en verschillende continenten. Door nauw met hen samen te werken kunnen wij onze producten wereldwijd direct bij de bron inkopen. Op transparante en duurzame wijze.

Internationale connecties

We staan voor u klaar

Wij staan altijd klaar voor iedere foodprofessional, met het beste aanbod, de scherpste acties én 100% leveringsgarantie

Samen succesvol

Wij maken ondernemende foodprofessionals succesvoller, bieden unieke concepten, toegang tot ons netwerk van experts én service op maat

Bidfood verbindt

Wij verbinden foodprofessionals en brengen de wereld van food dichterbij.

Werken bij Bidfood

Werken bij Bidfood

Meer weten over onze medewerkers, onze regionale vestigingen, of wil je een kijkje achter de schermen hoe het is om bij Bidfood te werken? Ga naar werkenbijbidfood.nl of volg onze socials.