Samen bedienen we mensen in de zorg met eten en drinken op z'n lekkerst.

  • Vernieuwende maaltijdconcepten met smaak en beleving
  • Effectieve scan om waste te verminderen
  • E-learning die aansluit op de praktijk
Direct aanmelden Meer over Bidfood

De zorgmarkt verandert, wordt steeds diverser. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop zorginstellingen hun eten verzorgd willen hebben. Als partner voor de zorg geloven wij in de kracht van samenwerking, met alle betrokkenen. Van instellingen en hun personeel tot voedselproducenten en onderzoekers en natuurlijk de bewoners en patiënten zelf. Samen werken we aan het lekkerste eten voor de zorgcliënt, aan minder waste, meer beleving, slimme maaltijdconcepten en een betere logistiek.

Bidfood en Albert Heijn: Wat u ook wilt bestellen, samen kunnen we het bezorgen

Om de volledige zorgmarkt optimaal te kunnen bedienen werkt Bidfood (voorheen Deli XL) samen met Albert Heijn. De professionele zorgkeuken profiteert van onze kennis en ervaring op het gebied van grootverbruik. Kleinschalige zorgorganisaties profiteren van het retail-assortiment van Albert Heijn. U kiest waar u uw bestelling plaatst en ontvangt desgewenst een gebundelde factuur.

Lees meer

Vers uit de streek

Bidfood werkt nauw samen met gespecialiseerde partners in vers om u een compleet aanbod groenten, fruit, vlees en vis te garanderen. Dankzij goede afspraken betaalt u bovendien een scherpe prijs voor de beste kwaliteit.

Shopt u liever lokaal? Binnen de webshop kunt u beschikken over het complete assortiment van streekmarkt Vers 24/7. Ruim 125 telers en boeren uit de twaalf provincies bieden hier hun ambachtelijke en biologische producten aan. Bestelde producten worden binnen 48 uur geleverd, samen met uw reguliere bestelling. Gegarandeerd vers en overheerlijk.

Ga naar Vers 24/7

Revolutionair maaltijdconceptVoedsel is een belangrijk medicijn. Om aan te sterken en vitaal te blijven is het van groot belang goed te eten. En dat lukt het best als eten lekker smaakt én oogt. Daarom ontwikkelden wij - in samenwerking met Eetgemak B.V. en Iseco Benelux - een uniek maaltijdconcept om de zorg met gemak restaurantwaardig te bedienen: Magnificent. Magnificent combineert het gemak van koelverse maaltijden met een innovatieve verpakking die het mogelijk maakt een gerecht met één handeling stijlvol te presenteren. Een optimale horecabeleving met minder waste bovendien!

Lees meer over Magnificent

Meer beleving, minder verspilling

In samenwerking met The Foodprofessor ontwikkelden wij een food & waste scan om de derving van uw organisatie in kaart te brengen en aan te pakken. Want door een betere organisatie van logistieke stromen, voorraadbeheer en efficiënter bestellen, kan veel worden bespaard. Door waste terug te dringen, ontstaat bovendien ruimte voor herfinanciering in dingen die er toe doen. Zo kunnen we het eten voor uw patiënten en cliënten daadwerkelijk beter maken.

Lees meer over food & waste scan

Uw ontwikkeling staat nooit stilGoede zorg voor voeding begint met goed opgeleid personeel. Daarin bieden wij uitkomst met een compleet e-learning programma dat voorziet in uw totale opleidingsbehoefte: van voedingsleer en HACCP tot gastvrijheid en voedingstrends. De verschillende e-learning opleidingen sluiten naadloos aan op de praktijk van voedingsbeleid in zorginstellingen, zodat uw personeel direct aan de slag kan met de opgedane kennis. Samen leren we hoe we nieuwe, onverwachte wegen kunnen inslaan.

Lees meer over e-learning

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Wat klanten van ons vinden

We namen een kijkje in het HagaZiekenhuis waar onlangs het easy to order-concept is uitgerold. We spraken met Marcel van Dalen, manager hotelservice HagaZiekenhuis over de samenwerking met Bidfood.

Het proces begint bij het bestellen op de verpleegafdelingen. Wij hebben afgesproken dat het moment van bestellen zo dicht mogelijk ligt bij het moment van afleveren. Hierdoor is het aantal wat besteld en geleverd wordt minimaal, waardoor de voorraad beperkt en beheersbaar blijft.

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info