Wie we zijn

Deli XL heeft een nieuwe naam. Per 12 juni heten we Bidfood, naar het internationale foodservicebedrijf waar wij al ruim tien jaar onderdeel van zijn.

Waar professionals elkaar vinden

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

OntstaanDe eerste bouwstenen voor Bidfood werden in de jaren veertig van de vorige eeuw gelegd. Onze grondleggers (van Kok-Ede tot Deli XL) hebben er sindsdien alles aan gedaan om de grote foodwereld bereikbaar te maken. Onvermoeibaar hebben zij mensen en middelen samengebracht.

Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden we uitgroeien tot de grootste online marktplaats in foodservice. Vandaag de dag telt onze organisatie 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto’s, 25.000 verschillende klanten en 16 vestigingen door heel Nederland.

Internationale connectie met de bron

In 2007 werd ons bedrijf onderdeel van internationaal foodservicebedrijf Bidfood. Met alle voordelen voor onze klanten, want alles is verkrijgbaar. Onze Bidfood-zusterbedrijven zijn verspreid over 30 landen en verschillende continenten. Door nauw met hen samen te werken kunnen wij onze producten wereldwijd direct bij de bron inkopen. Op transparante en duurzame wijze.

Bestuur en organisatieHet dagelijks bestuur van Bidfood is in handen van Algemeen Directeur Dick Slootweg. De bestuurstermijnen zijn van onbepaalde duur. De ondernemingsraad (OR) is een belangrijke sparringpartner voor het bestuur. Bij grote beslissingen wordt de raad om advies en instemming gevraagd. Daarbij heeft de OR de continuïteit van Bidfood voorop staan.

Houd bidfood.nl/nieuws in de gaten om de ontwikkelingen te blijven volgen, en natuurlijk social media om geen update te missen.

Online klant worden bij Bidfood

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Bidfood en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen