Assortiment

Spaar ook mee voor de mooiste cadeaus

Huidige saldo 0 ptn
Huidige saldo 0 ptn
Bidfood Xtra

Welkom bij Bidfood Xtra

Wordt klant bij Bidfood en start direct met het sparen voor toffe gifts voor uw zaak.

Bidfood Xtra

Bidfood XTRA

Bidfood XTRA is hét persoonlijke spaarprogramma van Bidfood, speciaal voor horeca ondernemers. Met Bidfood XTRA vinden we het belangrijk om onze klanten de waardering te geven die ze verdienen. Bidfood XTRA geeft u namelijk meer voordeel op een slimme manier! Spaar voor punten op een uitgebreid & gepersonaliseerd assortiment, waar mooie gifts mee te verzilveren zijn. Zo wordt sparen niet alleen gemakkelijk, maar ook heel leuk voor uw zaak & uw team!

Spaar XTRA snel: producten met dubbele punten

Uitgelichte gifts

Spaar zo veel mogelijk Xtra punten met een assortiment dat past en verzilver punten voor de mooiste cadeaus.

Ontdek de voordelen!

  • Spaarprogramma met persoonlijk aanbod: Bidfood XTRA biedt een uitgebreid assortiment producten waar spaarpunten op zitten. Daarnaast vullen we deze range producten aan met mooie acties op producten waardoor u sneller kan sparen.
  • Meer voordeel op een slimme manier: Sparen bij bidfood is direct punten verdienen. Het gaat bijna vanzelf. Wij houden u op de hoogte over uw puntensaldo en u kunt binnen no time die toffe gift verzilveren uit onze gift shop. Zo helpen we u succesvoller worden!
  • Spaar voor gratis gifts en andere voordelen: Wissel uw gespaarde punten in voor prachtige gifts die zowel voor uzelf als voor uw team altijd goed te gebruiken zijn.
  • Gemakkelijk sparen, gemakkelijk verzilveren: Bidfood XTRA is een gemakkelijk spaarprogramma. Sparen en verzilveren is zo geregeld.

Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bidfood Xtra is alleen toegankelijk voor restauratieve en fastservice klanten van Bidfood en biedt hen exclusieve voordelen. Bent u nog geen lid? Scroll dan naar boven op deze pagina en klik op "klant worden".

Wanneer u naar boven scrollt op deze pagina ziet u rechtsboven uw actuele puntensaldo.

Starten met sparen is niet alleen zo gedaan, het is ook nog gratis. Klik boven in deze pagina op "klant worden" en profiteer direct van alle voordelen.

In dit overzicht vindt u alle producten waar u bij aankoop punten mee spaart.

U kunt uw punten verzilveren in de Bidfood Xtra giftshop . Kies uw gewenste cadeau. Wanneer u voldoende punten heeft voor het gekozen cadeau klikt u op ‘verzilveren’. De punten die u verzilverd voor het gekozen cadeau worden van uw saldo afgeschreven.

Voor vragen over het membership Bidfood Xtra, uw puntensaldo, de giftshop of andere onderwerpen mailt u naar xtra@bidfood.nl .

Na activatie van uw account ontvang u 2-wekelijks een e-mail van Bidfood Xtra. In deze mail vindt u uw puntensaldo terug, maar ook persoonlijke aanbiedingen, actieproducten die tijdelijk meer punten opleveren en uitgelichte cadeaus. Ook nieuw toegevoegde cadeaus en actieproducten worden via deze nieuwsbrief gecommuniceerd.