Fastservice concepten - Deluxe Dogs

Het Deluxe Dogs concept speelt in op de trend die is komen overwaaien vanuit Amerika, hotdogs! Maar niet zomaar de standaard variant. De varianten in dit concept zijn samengesteld met een heerlijke pretzel bun, verschillende worsten en verrassende toppings.

Verrassende hotdogs

De wereld van friture is aan het verluxen. De gast van nu is een fijnproever, die ook in de cafetaria verrast wilt worden met gerechten van restaurantkwaliteit. De standaard hotdogs met mosterd, mayonaise of ketchup zijn tegenwoordig niet verrassend genoeg meer. De hotdog varianten van het Deluxe Dogs concept zijn kwalitatief, verrassend en Instagrammable.

Neem contact op
Verrassende hotdogs
Instagrammable foodconcept

Instagrammable foodconcept

De verschillende hotdog varianten met multi-inzetbare ingrediënten zijn ware aandachtstrekker. Hiermee creëert u een gevarieerd aanbod waar uw gasten van kunnen genieten, maar blijft uw inkoop overzichtelijk.

Eenvoudig en tóch onderscheidend

De verschillende worsten binnen het concept zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te bereiden. In totaal werkt het concept met drie verschillende worsten; een vega variant en twee kip varianten. Door te werken met verschillende multi-inzetbare toppings creëert u eenvoudig 9 verschillende hotdogs. Perfect voor een lunchgerecht!


Interesse in dit concept?

Neem contact op
Eenvoudig en tóch onderscheidend

Contact

Heb je interesse in één of meerdere van onze concepten? Mail dan je naam en telefoonnummer naar contact@bidfood.nl