Maak kennis met Jordy's Keuken

De kwalitatief hoogstaande mise-en-place producten en doordachte smaakcombinaties van Jordy's Keuken, helpen jou om het verschil te maken. Daarnaast inspireren deze producten je tot het maken van de gaafste gerechten voor in jouw eetcafé of restaurant.

Gemak in jouw keuken

Gemak in jouw keuken

Met de perfect voorbereide producten van Jordy's Keuken serveer je hoogwaardige gerechten, zonder veel tijd kwijt te zijn aan de mise-en-place. Het team van Jordy's Keuken bereidt alle producten op ambachtelijke wijze met een constante kwaliteit, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: jouw eigen creativiteit en contact met jouw gasten.


  • Altijd perfect voorbereid
  • Hoogwaardige mise-en-place producten
  • Variatie met het grootste gemak

Populaire bouwstenen

Jordy's Keuken

Daging rendang, bak 2 kg
1 Bak

Jordy's Keuken

Vegan java satay, zak 1 kg
1 Zak

Jordy's Keuken

Gerookte zalm long slice, bak 500 gr
1 Doos

18

Jordy's Keuken

Italiaanse tomatensoep, emmer 5 ltr
1 Emmer

Jordy's Keuken

Jus de veau, pot 1 ltr
1 Pot

Nieuwe aanwinsten

Tim van Dinner Train vertelt over zijn ervaring

Tim van Dinner Train vertelt over zijn ervaring

Dinner Train heeft alles op de rails dankzij Jordy’s Keuken. De mise-en-place producten zijn ideaal voor de menu’s van dit rijdende treinrestaurant. Eigenaar Tim Beltz vertelt waarom.

Lees meer

Koken met de SmartVide

Een aantal van de Jordy's Keuken producten zijn perfect te combineren met de SmartVide. De SmartVide is een revolutionaire sous-vide cooker die jou als chef in staat stelt om maaltijden efficiënter en doelgerichter te bereiden, met behulp van tags en vooraf ingestelde recepten. Met de SmartVide wordt kostbare tijd van uw medewerkers bespaard. Tegelijkertijd wordt maximale kwaliteit behouden.

Lees meer
Koken met de SmartVide