Vers Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over groente, fruit, vis en vlees. Welke groenten zijn er in het seizoen, waar komt het verse fruit vandaan en wat is het nieuws van de visafslag? Wij houden u hier op de hoogte. Tevens lichten wij elke twee weken een nieuw seizoensproduct uit in onze Vers Nieuws video's.

Bekijk alle Vers Nieuws video's

Groente en fruit

De aanvoer van groente en fruit is stabiel. Door de bewolking van afgelopen week groeien de kasgroenten minder hard.

Pruimen

De pruimen zijn deze week van het Hollandse ras Reine Victoria. De Reina Victoria is een zoete pruim met een paars-roze kleur. Deze pruimen zijn los van de pit.

Bekijk het product

Aardbeien

De hoeveelheid aardbeien die wordt aangevoerd wisselt erg, waardoor ook de prijzen veranderlijk zijn. Het is dan ook lastig te voorspellen hoe de prijzen zich gaan ontwikkelen.

Granny Smith

De Granny Smith appelen zijn weer beschikbaar. Deze appelen komen uit Griekenland en zijn stevig van structuur.

Bekijk het product

Nieuws van de visafslag

De prijzen op de afslag zijn stabiel, zo ook de prijzen voor Hollandse garnalen en kabeljauw

Bekijk het gehele assortiment

Noorse Zalm

Er is weer meer volwassen Noorse zalm beschikbaar in de kweekvijvers. De vraag blijft stabiel, waardoor de prijs nog steeds dalende is. Het is onbekend hoe ver de prijs nog zal zakken voordat deze weer stabiel wordt.

Bekijk het product

Black Tiger gamba’s

De aanvoer van Black Tiger garnalen komt op gang. Op dit moment zijn sommige soorten schaars, maar de verwachting is dat hier snel verbetering in komt. Van de Vannamei garnalen is voldoende beschikbaar.

Bekijk het product