Veganistische wijn

Wijn wordt gemaakt van druiven, maar om wijn te filteren (of klaren) wordt veelal gebruik gemaakt van dierlijk eiwit (gelatine). Dit blijft niet achter in de wijn, maar maakt de productie van wijn niet veganistisch. Een plantaardig alternatief voor gelatine is bentoniet, dat inmiddels door steeds meer wijnmakers wordt gebruikt. De wijnen op deze pagina zijn geklaard met bentoniet en dus 100% vegan.

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Suggesties:

  • Controleer de spelling van de zoekterm, misschien staat er een foutje in.
  • Maak de zoekterm algemener, zodat het meer resultaten kan opleveren.
  • Probeer te zoeken met een andere, soortgelijke zoekterm of zoek op bijvoorbeeld merk.
  • Probeer via de assortimentnavigatie hierboven het gewenste artikel te vinden
  • Denkt u dat het gevraagde artikel niet in het assortiment is opgenomen? Vraag dan naar de mogelijkheden via uw contactpersoon!