Peulvruchten

Peulvruchten kunnen op diverse manieren worden bereid of in gerechten worden verwerkt. Voeg peulvruchten bijvoorbeeld toe aan salades en stoofschotels, verwerk ze tot spread of balletjes falafel of rooster ze voor een krokante bite. Omdat er zo veel verschillende soorten peulvruchten zijn, is het eenvoudig variëren. Bovendien zijn peulvruchten - gedroogd of in blik - lang houdbaar.

Advies van De Hippe Vegetariër

"135 gram peulvruchten vervangt 100 gram bereid vlees."

Thumbnail image Artikel
Aantal

Rode kidneybonen, blik 2,65 ltr  

Artikel­nummer: 423290 , merk: Bonduelle

Rode linzen, zak 10 kg  

Artikel­nummer: 443130 , merk: Brandwijk

Zwarte bonen, blik 400 gr  

Artikel­nummer: 066960 , merk: Fiorino

Extra fijne tuinbonen, zak 2,5 kg  

Artikel­nummer: 605590 , merk: Deli XL

Biologische rode linzen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 059163 , merk: GreenAge

Biologische belugalinzen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 059151 , merk: GreenAge

Kikkererwten, zak 10 kg  

Artikel­nummer: 440310 , merk: Brandwijk

Witte bonen, blik 5 ltr  

Artikel­nummer: 428570 , merk: Bonduelle

Linzen, blik 2,50 kg  

Artikel­nummer: 024765 , merk: Fiorino

Rode kidneybonen sous vide, blik 3,1 ltr  

Artikel­nummer: 027426 , merk: Bonduelle

Paginering