Assortiment

Het terrasseizoen is geopend Het terrasseizoen is geopend

Het terrasseizoen is geopend

Alles wat u nodig heeft voor een succesvol seizoen.

It's all about the looks

Het aantal zonuren loopt weer op, tijd voor heerlijke terrasdagen. Laat uw gerechten spreken op het mooiste horeca servies en cominbeer met de lekkerste speciaalbieren in een mooi glas. Ga voor de perfect serve op het terras en ontdek het uitgebreide assortiment.

It's all about the looks
Fuze Tea

Fuze Tea

Trakteer uw gasten op een verfrissende ijsthee, gemaakt van echte theeblaadjes voor een nog natuurlijkere smaak. Ontdek het diverse assortiment met unieke glazen horecaflessen, blikjes en PET flesjes van 100% gerecycled plastic. Een absolute must have voor in uw assortiment!

Bekijk het Fuze Tea assortiment

Nieuwe inspiratie voor de borrelplank

Een nieuw seizoen betekent tijd voor een update van uw borrelplank. Ontdek heerlijke nacho's, de nieuwste snacks en borrelhapjes voor op uw borrelplank.

Lekker bij de borrel
Nieuwe inspiratie voor de borrelplank
De slimste support voor elke keuken

De slimste support voor elke keuken

Ook deze zomer weer is de Horeca mateloos populair, maar het is nóg moeilijker geworden om aan personeel te komen. Deze uitdaging vertaalt zich in extra druk op de flow in uw keuken. Een goede chef is onvervangbaar, maar met de hulp van slimme apparaten kan ook de minder ervaren medewerker snel bijspringen. Vind de perfecte oplossing voor uw keuken in onze Keuken Support brochure. Klik hier voor de Zuid-Nederland brochure en hier voor Noord-Nederland.