De Arabische keuken: vlees en vis

Hoewel groente een prominente plaats inneemt in de Arabische keuken, mag een lekker stuk vlees of vis ook zeker niet ontbreken. Met name lam, duivenvlees en dorade zijn populair. Serveer uw gasten ook de lekkerste Arabische vlees- en vissoorten.

Thumbnail image Artikel
Aantal

Lamsrack Nieuw-Zeeland 75-50 (UDG), stuk 850 gr  

Artikel­nummer: 045724 , merk: Meatstreet Premium

Duif tam d'anjou, stuk 450 gr  

Artikel­nummer: 008774 , merk: W&G

Zeebaarsfilet met vel, stuk 120-140 gr  

Artikel­nummer: 926231 , merk: Schmidt

Dorade royalfilet met vel, bak 150 gr  

Artikel­nummer: 002319 , merk: Schmidt

Lamsschouder zonder been Nieuw-Zeeland (UDG), stuk 1 kg  

Artikel­nummer: 026043 , merk: Meatstreet Premium

Lamsmerquezworst circa 50 gr per stuk, bak 20 stuks  

Artikel­nummer: 868202 , merk: Meatstreet

Lamsburger, portie 100 gr  

Artikel­nummer: 046246 , merk: Meatstreet

Dorade royalfilet met vel, bak 110 gr  

Artikel­nummer: 002323 , merk: Schmidt

Hele dorade royal, bak 350 gr  

Artikel­nummer: 002376 , merk: Schmidt