Egyptisch voorgerecht: rodelinzensoep

In Egypte wordt deze rode linzensoep traditioneel vooral in de winter gegeten, maar wij vinden ‘m voor het hele jaar door geschikt. De geroosterde kikkererwten geven dit gerecht een heerlijke bite, terwijl de chili-olie voor een subtiel pikantje zorgt.

Thumbnail image Artikel
Aantal

Authentieke groentebouillon, bus 900 gr  

Artikel­nummer: 033185 , merk: Knorr

Gezeefde tomaten, pak 1 ltr  

Artikel­nummer: 014365 , merk: Sterilgarda

Winterpenen middel gewassen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 930439 , merk: Vers&zo

Laurierblad, bus 35 gr  

Artikel­nummer: 283680 , merk: Verstegen

Uien middel 60/80 mm, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 930431 , merk: Vers&zo

Zonnebloemolie, fles 1 ltr  

Artikel­nummer: 076979 , merk: Deli XL

Gepelde knoflook, pot 1 kg  

Artikel­nummer: 065790 , merk: Vers&zo

Kurkuma koenjit gemalen, bus 525 gr  

Artikel­nummer: 283980 , merk: Verstegen

Rode pepers, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 854352 , merk: Vers&zo

Biologische rode linzen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 059163 , merk: GreenAge

Paginering