Egyptisch voorgerecht: rodelinzensoep

In Egypte wordt deze rode linzensoep traditioneel vooral in de winter gegeten, maar wij vinden ‘m voor het hele jaar door geschikt. De geroosterde kikkererwten geven dit gerecht een heerlijke bite, terwijl de chili-olie voor een subtiel pikantje zorgt.

Thumbnail image Artikel
Aantal

Authentieke groentebouillon, bus 900 gr  

Artikel­nummer: 033185 , merk: Knorr

Winterpenen middel gewassen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 930439 , merk: Vers&zo

Zonnebloemolie, fles 1 ltr  

Artikel­nummer: 076979 , merk: Deli XL

Uien middel 60/80 mm, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 930431 , merk: Vers&zo

Laurierblad, bus 35 gr  

Artikel­nummer: 283680 , merk: Verstegen

Gepelde knoflook, pot 1 kg  

Artikel­nummer: 065790 , merk: Vers&zo

Biologische rode linzen, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 059163 , merk: GreenAge

Kurkuma koenjit gemalen, bus 525 gr  

Artikel­nummer: 283980 , merk: Verstegen

Rode pepers, zak 1 kg  

Artikel­nummer: 854352 , merk: Vers&zo

Olijfolie extra vierge, fles 1 ltr  

Artikel­nummer: 055318 , merk: Sierra del conde

Premium

Paginering