Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie
088084ZK
051305BA
128321DS 128321PK
147929DS
Pro Smart Choice Disposables
1 Doos

100

Art. 147929
092628OD
135643PK

Paginering

horeca groothandel non-food

Bidfood is thuis in de professionele keuken. Dat betekent dat we ook een horeca groothandel voor non-food zijn. In de keuken staan voeding en drank centraal, maar achter iedere goede maaltijd staan vele non-food artikelen. Van goede koksmessen en horeca pannen tot krachtige schoonmaakspullen voor een hygiënische ruimte. Bidfood heeft een zeer ruim assortiment met scherpe prijzen. Zowel in food als non-food vindt u praktische basics tot high-end kwaliteitsproducten. Het assortiment van Bidfood kan daarmee voorzien in uw wens.

Assortiment non-food

In ons uitgebreide non-food assortiment vindt u alles wat u als horeca professional nodig heeft. Van reinigingsproducten tot keukengerei en van tafelaankleding tot divers glaswerk . Ook biedt Bidfood een gevarieerd assortiment aan verpakkingsmaterialen, servetten en hygiëne-artikelen.

Duurzame disposables
Met onze duurzame disposables maakt u afhalen en bezorgen, op een groene wijze, een succes. Kiest u voor onze FSC gecertificeerde kartonnen disposables? Of gaat uw voorkeur uit naar artikelen van suikerriet? Wij denken graag met u mee over uw vraagstukken omtrent duurzame disposables.

Eigen merken
Naast de bekende non-food merken, bieden wij ook producten van onze eigen merken. Pro Smart Choice en Bravour zijn voorbeelden uit ons uitgebreide portfolio. Met deze merken kiest u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Non-food bij Bidfood

Bij Bidfood begrijpen we dat u het liefst al uw producten en benodigdheden op één plek koopt. Daarom bieden wij een ruim assortiment food én non-food. Zo bestelt u alles wat u nodig heeft om uw gasten optimaal te kunnen bedienen, in één keer. Ons uitgebreide assortiment non-food is zorgvuldig samengesteld door onze experts. Door hun jarenlange ervaring in de branche weten zij wat er speelt in de markt en welke ontwikkelingen er zijn. Dagelijks houden zij de markt in de gaten om ons assortiment zo up-to-date mogelijk te houden. Met hun kennis van non-food helpen zij u om uw horeca onderneming tot een succes te maken.