Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie

On the go

Pro Smart Choice Disposables

Snack- en broodbak kraft karton FSC, zak 100 stuks
1 Zak

Pro Smart Choice Disposables

Cateringdoos met venster 35,5 cm FSC, pak 10 stuks
1 Doos

5

Pro Smart Choice Disposables

Cateringdoos met venster 45,5 cm FSC, pak 10 stuks
1 Pak
051305BA
143595DS
135643PK
088084ZK
092628OD
138897DS
Pro Smart Choice Disposables
1 Doos

12

Art. 138897
133836DS
136839OD 136839DS
128336PK 128336DS

Paginering

horeca groothandel non-food

Bidfood is thuis in de professionele keuken. Dat betekent dat we ook een horeca groothandel voor non-food zijn. In de keuken staan voeding en drank centraal, maar achter iedere goede maaltijd staan vele non-food artikelen. Van goede koksmessen en horeca pannen tot krachtige schoonmaakspullen voor een hygiënische ruimte. Bidfood heeft een zeer ruim assortiment met scherpe prijzen. Zowel in food als non-food vind je praktische basics tot high-end kwaliteitsproducten. Het assortiment van Bidfood kan daarmee voorzien in jouw wens.

Assortiment non-food

In ons uitgebreide non-food assortiment vind je alles wat je als horeca professional nodig hebt. Van reinigingsproducten tot keukengerei en van tafelaankleding tot divers glaswerk . Ook biedt Bidfood een gevarieerd assortiment aan verpakkingsmaterialen, servetten en hygiëne-artikelen.

Duurzame disposables
Met onze duurzame disposables maak je afhalen en bezorgen, op een groene wijze, een succes. Kies je voor onze FSC gecertificeerde kartonnen disposables? Of gaat jouw voorkeur uit naar artikelen van suikerriet? Wij denken graag met je mee over jouw vraagstukken omtrent duurzame disposables.

Eigen merken
Naast de bekende non-food merken, bieden wij ook producten van onze eigen merken. Pro Smart Choice en Bravour zijn voorbeelden uit ons uitgebreide portfolio. Met deze merken kies je hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Non-food bij Bidfood

Bij Bidfood begrijpen we dat je het liefst al jouw producten en benodigdheden op één plek koopt. Daarom bieden wij een ruim assortiment food én non-food. Zo bestel je alles wat je nodig heeft om jouw gasten optimaal te kunnen bedienen, in één keer. Ons uitgebreide assortiment non-food is zorgvuldig samengesteld door onze experts. Door hun jarenlange ervaring in de branche weten zij wat er speelt in de markt en welke ontwikkelingen er zijn. Dagelijks houden zij de markt in de gaten om ons assortiment zo up-to-date mogelijk te houden. Met hun kennis van non-food helpen zij je om jouw horeca onderneming tot een succes te maken.