Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie
051305BA
039918DS
128321DS 128321PK
088084ZK
092628OD
135643PK

Paginering

horeca groothandel non-food

Bidfood is thuis in de professionele keuken. Dat betekent dat we ook een horeca groothandel voor non-food zijn. In de keuken staan voeding en drank centraal, maar achter iedere goede maaltijd staan vele non-food artikelen. Van goede koksmessen en horeca pannen tot krachtige schoonmaakspullen voor een hygiënische ruimte. Bidfood heeft een zeer ruim assortiment met scherpe prijzen. Zowel in food als non-food vindt u praktische basics tot high-end kwaliteitsproducten. Het assortiment van Bidfood kan daarmee voorzien in uw wens.

Assortiment non-food

In ons uitgebreide non-food assortiment vindt u alles wat u als horeca professional nodig heeft. Van reinigingsproducten tot keukengerei en van tafelaankleding tot divers glaswerk . Ook biedt Bidfood een gevarieerd assortiment aan verpakkingsmaterialen, servetten en hygiëne-artikelen.

Duurzame disposables
Met onze duurzame disposables maakt u afhalen en bezorgen, op een groene wijze, een succes. Kiest u voor onze FSC gecertificeerde kartonnen disposables? Of gaat uw voorkeur uit naar artikelen van suikerriet? Wij denken graag met u mee over uw vraagstukken omtrent duurzame disposables.

Eigen merken
Naast de bekende non-food merken, bieden wij ook producten van onze eigen merken. Pro Smart Choice en Bravour zijn voorbeelden uit ons uitgebreide portfolio. Met deze merken kiest u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Non-food bij Bidfood

Bij Bidfood begrijpen we dat u het liefst al uw producten en benodigdheden op één plek koopt. Daarom bieden wij een ruim assortiment food én non-food. Zo bestelt u alles wat u nodig heeft om uw gasten optimaal te kunnen bedienen, in één keer. Ons uitgebreide assortiment non-food is zorgvuldig samengesteld door onze experts. Door hun jarenlange ervaring in de branche weten zij wat er speelt in de markt en welke ontwikkelingen er zijn. Dagelijks houden zij de markt in de gaten om ons assortiment zo up-to-date mogelijk te houden. Met hun kennis van non-food helpen zij u om uw horeca onderneming tot een succes te maken.

Non-food groothandel

Bij Bidfood begrijpen wij de essentie van non-food in de horeca. Een groothandel die niet alleen food, maar ook groothandel non-food producten biedt, is tegenwoordig onmisbaar in de culinaire wereld. Ontdek alles wat u moet weten over non-food en hoe Bidfood u hierin voorziet.

Wat is non-food?

"Non-food" is een term die vaak wordt gebruikt om producten te beschrijven die niet geconsumeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan keukenapparatuur, tafeldecoratie, servies en schoonmaakmiddelen . Maar wat is non-food precies in de context van een horecaonderneming? Het betreft alle producten die wel essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering, maar niet direct op het bord van de klant terechtkomen. In het kader van de mise en place, zijn non-food producten bijvoorbeeld de keukengerei , maar ook kleding voor de bediening en tafelaankleding vallen in deze categorie.

Hoge kwaliteit non food producten

Bij Bidfood richten we ons niet alleen op het aanbieden van voedselproducten, maar leggen we ook een sterke nadruk op non-food artikelen van hoge kwaliteit. Van duurzame keukenapparatuur tot professionele schoonmaakmiddelen voor de horeca; we zorgen ervoor dat u toegang heeft tot de beste non-food producten op de markt. Het waarborgen van kwaliteit is essentieel, want in een branche waar details tellen, maken non food producten vaak het verschil.

Non-food bij Bidfood

Waarom zou u kiezen voor Bidfood als uw non food groothandel? Bij Bidfood begrijpen we dat de horeca niet alleen draait om wat er op het bord van uw gasten ligt. De hele ervaring wordt gevormd door talloze factoren en non-foods spelen daar een integraal onderdeel in. Of u nu op zoek bent naar horeca glaswerk , disposables of bar en restaurant materiaal , Bidfood heeft het allemaal.