Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie
633150DS
633750DS
129738OD

Paginering

Groothandel brood en banket

Nederland is een echt brood land. Gemiddeld eten Nederlanders bijna 50 kilo brood per persoon per jaar. Men eet niet alleen thuis brood, maar ook regelmatig buitenshuis. Brood is dan ook een belangrijke productgroep voor horecaondernemingen. Niet alleen tijdens het ontbijt en de lunch, maar ook in de avond. Bijvoorbeeld in de vorm van een broodmandje of een borrelplank. Lekker brood is dus onmisbaar!

Assortiment brood en banket

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan brood en banket. Zowel van de bekende merken als van onze eigen merken. Zo vindt u altijd het juiste brood en banket dat aan uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar vers brood, volkorenbrood of croissants, wij hebben het allemaal. Onze specialisten hebben ons broodassortiment met zorg samengesteld. Wij kijken naar de trends in de markt én luisteren naar onze klanten. Met ons complete assortiment zijn wij dé broodleverancier voor de horeca. Mocht u toch iets niet kunnen vinden, dan denken wij graag met u mee.

Rustiek brood

Rustiek brood is een broodsoort dat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt zoals men dat vroeger ook deed. Een basis van bloem, water, gist, en een snufje zout. Een simpele en eeuwenoude combinatie die samen met wat tijd en liefde zorgt voor heerlijk knapperig brood. Met ons eigen merk Pain Rustique bieden wij een ruime selectie aan rustieke bake-off broden en broodjes. Hiermee zet u binnen een handomdraai vers afgebakken brood op tafel.

Brood en banket voor speciale dieetwensen

Wij bieden ook brood en banket voor mensen met speciale dieetwensen, zoals glutenvrij of lactosevrij brood. Ook bieden wij veganistisch brood, gebak en andere hartige snacks aan. Deze zijn volledig vrij van dierlijke producten. Zo kunt u ook uw gasten met allergieën of speciale dieetwensen voorzien van overheerlijk brood en gebak.