Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie
931345ST
Vers&zo
1 Stuk
Streekproduct
Art. 931345
283150ZK
600250BB 600250DS
930539DJ
931639DS
144165ZK
930428BJ
082037DS
930309KS
604230DS
049556ZK

Paginering

Groenten en Fruit Groothandel

Bij Bidfood begrijpen we het belang van verse en kwalitatieve groenten en fruit in de keuken. Of het nu gaat om een sappige tomaat (is het nu een groente of fruit?) of knapperige groene sla, onze groenten en fruit groothandel biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Biologische groenten en fruit groothandel

Duurzaamheid en gezondheid zijn kernwaarden in de hedendaagse voedselindustrie. Daarom zijn we trots op ons assortiment biologische groenten en fruit. Als toonaangevende biologische groenten en fruit groothandel, garanderen we dat onze producten vrij zijn van schadelijke pesticiden en chemicaliën. Of je nu biofruit wilt kopen of op zoek bent naar biologisch geteelde groene kool, bij ons vind je het allemaal.

Groenten en fruit voor horeca

De horeca stelt hoge eisen aan de kwaliteit en versheid van producten. Daarom bieden wij als gespecialiseerde horeca groothandel een uitgebreid assortiment groenten en fruit speciaal voor de horecabranche. Van sappige tomaten tot knapperige groene sla en van zoete krieltjes tot pittige gegrilde groenten, wij zorgen ervoor dat jouw keuken altijd is voorzien van de beste producten.

Biologisch fruit kopen

In een wereld waar gezondheid en duurzaamheid centraal staan, is de vraag naar biologisch fruit sterk toegenomen. Bij Bidfood maken we het eenvoudig om biologisch fruit te kopen. Ons assortiment omvat alles van sappige appels en peren tot exotische vruchten. En omdat we geloven in transparantie, werken we nauw samen met onze leveranciers om de herkomst en kwaliteit van ons biofruit te garanderen.

Groenten uit de Oven

De trend van groenten uit de oven blijft groeien. Of het nu gaat om heerlijke gegrilde groenten, knapperige krieltjes of een smaakvolle groene koolschotel, oven bereide groenten zijn een hit in vele keukens. En voor die perfecte smaakcombinatie? Probeer eens een saus van Heinz om jouw ovengebakken groenten naar een hoger niveau te tillen.

Bij Bidfood staan we voor kwaliteit en versheid. Als dé groothandel in groente en fruit, streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten, of je nu groenten wilt kopen voor jouw restaurant of fruit wilt bestellen voor jouw café. Vertrouw op onze expertise en ervaar het verschil in kwaliteit en service.