Kaasboerderij Booij

"Met ons familiebedrijf hebben we de hele keten in handen, van gras tot kaas. Voor heerlijke Boerenkaas van rauwe melk, uit Streefkerk."

+9

Het verhaal van Kaasboerderij Booij

Willem verzorgt en melkt bij kaasboerderij Booij de koeien. Als het even kan, dan gaan de koeien in de zomer naar buiten. De polder is een veenweidegebied, waar gras groeit dat zorgt voor zachte vetten en een mooie romige structuur van de kaas. Marijke heeft het kaasmaken van haar ouders Martien en Betsy geleerd. De wereldberoemde Goudse kaas wordt ambachtelijk van rauwe melk gemaakt, vol passie en aandacht.

Speciale kazen

Bij Booij hebben ze hard gewerkt aan een aantal speciale varianten van hun boerenkaas. Bijvoorbeeld de Boerentruffelkaas. De zwarte zomertruffel uit het Italiaanse Umbrie zorgt voor een subtiele truffelsmaak. De laatste noviteit is Boerenkaas met Szechuanpeper. Deze aromatische peper uit de gelijknamige provincie Szechuan in China past perfect bij de boerenkaas.

Locatie en contact

Marijke Booij

Middenpolderweg 63

2959LB Streefkerk

Tel.: 0184-681008

info@groenehartstreekproducten.nl

https://twitter.com/marijkebooij

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Suggesties:

  • Controleer de spelling van de zoekterm, misschien staat er een foutje in.
  • Maak de zoekterm algemener, zodat het meer resultaten kan opleveren.
  • Probeer te zoeken met een andere, soortgelijke zoekterm of zoek op bijvoorbeeld merk.
  • Probeer via de assortimentnavigatie hierboven het gewenste artikel te vinden
  • Denkt u dat het gevraagde artikel niet in het assortiment is opgenomen? Vraag dan naar de mogelijkheden via uw contactpersoon!