De Groene Weg

Biologische slagerij uit Rotterdam met authentiek lekker vlees.

+9

Het verhaal van De Groene Weg

De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker en natuurlijk vlees. Vlees gezond van oorsprong noemen zij dat. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

Vlees volgens biologische tradities...

De Groene Weg slagers zijn van de ambachtelijke stempel. Niet voor niets kiezen zij er bewust voor om alleen maar te werken met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. De reden is dat het vlees tot stand komt met een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier, maar vooral dat biologisch vlees nog echt authentiek lekker smaakt. Veel van de vleeswaren maken de slagers daarom zelf. Uiteraard zonder chemische toevoegingen.

Locatie en contact

Theo Pronk

Mariniersweg 33

3011NC Rotterdam

Tel.: 010-4047373

rotterdam@degroeneweg.nl

https://twitter.com/Groenewegslager

Paginering