De Appelaere

De Appelaere levert Zeeuwse kwaliteitsproducten waar ze trots op zijn.

+9

Het verhaal van De Appelaere

Henk Tazelaar stond in 1995 aan de wieg van De Appelaere. Henk, fruitteler in hart en nieren, sloeg een andere weg in en koos ervoor om troebel appelsap op de markt te brengen. De Perelaere en de Sinaasappelaere volgden later.

De Appelaere is inmiddels een hecht familiebedrijf. De Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere zijn stuk voor stuk Zeeuwse kwaliteitsproducten waar de familie trots op is. "Wij leveren honderd procent puur natuurlijk sap. In elke fles zit minstens een kilo fruit. Het geheim zit hem in de uitgekiende combinatie van verschillende, milieubewust geteelde rassen. Piepkleine stukjes vruchtvlees geven het sap de troebele structuur en volle smaak."

Van in de boom tot in de fles

De meeste vruchten voor De Appelaere sappen rijpen in Zeeuwse boomgaarden. De pluk vindt precies op het juiste moment plaats, waarna de vruchten met zorg geselecteerd en gewassen worden. Het vruchtvlees wordt fijn gemalen en geperst. Voor De Appelaere wordt alleen het beste fruit gekozen. Het resultaat is een (h)eerlijk product. Rijk van smaak en heel gezond, zonder toevoegingen en gekoeld op zijn best.

Locatie en contact

Familie Tazelaar

Philipsweg 2

4508NP Waterlandkerkje

Tel.: 0117-453026

info@appelaere.nl

https://twitter.com/appelaere