Lekker'nei

Kakelverse eieren uit de Brabantse Kempen.

+8

Het verhaal van Lekker'nei

Lekker'nei is ontstaan uit een samenwerking tussen twee pluimveehouders, Harrie Beekmans en Jan van Baast, die ieder hun eigen pluimveebedrijf hebben in Spoordonk bij Oirschot. Het zijn allebei familiebedrijven, die ze in de jaren 90 hebben overgenomen van hun ouders.

De scharreleieren van Lekker'nei worden op bestelling direct na het leggen gecontroleerd op kwaliteit, gesorteerd op gewicht en ingepakt. De eieren worden dezelfde dag nog getransporteerd, zodat ze de volgende dag bij jou zijn. Hierdoor zijn de eieren kakelvers, meestal 10 tot 14 dagen verser dan de normale groothandelseieren.

Kempen Goed

De eieren van Lekker'nei zijn een Erkend Streekproduct uit de Kempen. Dit houdt in dat de grondstoffen, die het bedrijf gebruikt, zoveel mogelijk uit de Kempen komen. Voor een legkippenbedrijf zijn dit de grondstoffen in het pluimveevoer. Ongeveer 50% van de grondstoffen in het kippenvoer komt uit de Kempen. Dit zijn gerst, tarwe, spelt en mais. Van deze grondstoffen wordt iedere avond in een eigen voerkeuken op het bedrijf het kippenvoer gemaakt voor de volgende dag.

Locatie en contact

Harrie Beekmans

Spoordonkseweg 144A

5688SR Oirschot

Tel.: 06-31635056

info@lekkernei.eu

Lekker'nei
1 Tray
Streekproduct
Art. 055511
Lekker'nei
1 Doos
Streekproduct
Art. 055513
Lekker'nei
1 Doos
Streekproduct
Art. 055514