Assortiment

 
Home page Video Poster

Dé horeca groothandel voor professionals.

Altijd makkelijk en snel online bestellen. Wij leveren tot in jouw keuken en staan altijd voor je klaar.

Klant worden Meer informatie
Bidfood

Dé horecagroothandel voor professionals

Bestellen bij Bidfood is zo gedaan. Met de voorraadcheck zie je direct of jouw favoriete producten op voorraad zijn. Besteld binnen enkele minuten, geleverd tot in jouw keuken.

Neem contact op

Nieuw in het assortiment

Iedere dag worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan ons assortiment. Maak kennis met onze nieuwste artikelen.

Bekijk het assortiment

Overstaphulp bij wisselen van leverancier

Overstappen naar een nieuwe leverancier doet u niet zomaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij staan voor u klaar zodat u soepel kunt overstappen, zonder gedoe.

Klant worden

  • Wij leveren!
  • In 3 stappen bestellen
  • We staan altijd voor je klaar

Seizoensgroenten en winters fruit

Staan wij straks bij u voor de deur?

Staan wij straks bij u voor de deur?

Wij bezorgen op uw gewenste leverdag.


  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraadcheck
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden

Meer lezen?

In de support omgeving van Bidfood vindt u blogs over verschillende thema’s rondom ondernemerschap, voedseltransitie, keukensupport en vega/vegan. Met ons blog houden we u op de hoogte van ontwikkelingen en bieden we ook tips en inspiratie waarmee u succesvol kunt ondernemen.

Meer lezen?

Horeca groothandel voor foodprofessionals

Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.

Als groothandel voor de horeca verbinden wij je met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vind je gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Bovendien heb je met ons Natuurlijk Verantwoord assortiment keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maken wij duurzaam inkopen gemakkelijk voor je. Meld je online aan en ervaar direct de voordelen van de grootste foodservice webshop voor de horeca.