Bidfood staat altijd voor u klaar als foodprofessional

  • Snelle en betrouwbare levering
  • Het beste aanbod en de scherpste acties
  • Concepten voor méér gasten en rendement, óók voor bezorging
Klant worden


Horeca en de 1,5 meter-samenleving

Wij informeren u graag over de impact van overheidsmaatregelen en de maatregel en die Bidfood treft. Alle veelgestelde vragen en de antwoorden vindt u op onze klantenservice pagina.Met E-food richt u binnen 1 dag uw eigen bestelsite in en bent u klaar om bestellingen te ontvangen. Inkomende bestellingen worden direct naar uw mailadres gestuurd. U hoeft hier dus geen hardware voor aan te passen of aan te schaffen.


Bel 088 800 89 84 of mail naar traffic@bidfood.nl om direct te starten!


Meer info
We bieden onze klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan webinars met diverse experts, zoals juridisch- en financieel adviseurs. Stel onze experts al uw dringende vragen en krijg direct antwoord. De eerste webinars hebben reeds plaatsgevonden en zijn hier terug te kijken.


Bekijk de webinars

Wat eten we morgen?

Maak nu kennis met ‘Wat eten we morgen?’. Met dit concept helpen we u om toegankelijke, verantwoorde en betaalbare maaltijden aan te bieden, zodat uw gasten ook voor de alledaagse maaltijden sneller aan bezorging zullen denken. Bovendien biedt het concept gratis promotiemateriaal, zoals posters en banners voor social media, zodat uw (potentiële) gasten meteen van uw nieuwe maaltijden op de hoogte zijn.

Bekijk het aanbod

Bezorgen is het nieuwe uiteten, maar hoe begin je daar aan?

Met het Bidfood bezorgplan is het mogelijk om binnen 1 dag een online bestelsite op te zetten, zodat u direct kan beginnen met bezorgen. Ook helpen wij u met bezorgtips en ondersteuning om snel en succesvol te starten met bezorgen.


Bekijk het Bidfood Bezorgplan

Kosteloos en veilig cadeaukaarten aanbieden


Gasten die na de horeca sluiting weer bij u willen genieten van een bitterbal of diner, kunt u nu de mogelijkheid bieden om een cadeaukaart te kopen. Zodra u weer opent, bedankt u hen met een extra warm welkom. Bidfood en Intersolve bieden u een veilige manier om digitale cadeaubonnen aan te bieden. U bepaalt zelf wat u aanbiedt, bijvoorbeeld een verrassingsdiner, speciaal menu of arrangement.

Geweldig initiatief! We moeten nu alle zeilen bijzetten zodat de horeca overeind blijft. Wij blijven positief naar de toekomst kijken en willen zo zeker stellen dat het samenbrengen van mensen in de gastronomie nog mooier en lekkerder wordt.” - Jan, Claudie en het hele team van restaurant TRIBECA**

Lees meer

Tijdens de lockdown kunt u omzet genereren door afhaal- en bezorgmaaltijden aan te bieden. Bidfood ondersteunt u met advies van experts, de juiste producten en tips om zoveel mogelijk rendement uit afhalen en bezorgen te halen.

Bekijk het assortiment voor bezorging

Wij informeren u graag over de impact van overheidsmaatregelen en de maatregelen die Bidfood treft. Alle veelgestelde vragen en de antwoorden vindt u op onze klantenservice pagina.

Lees meer

Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.

Als groothandel voor de horeca verbinden wij u met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Bovendien heeft u met ons Natuurlijk Verantwoord assortiment keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maken wij duurzaam inkopen voor u gemakkelijk. Meld u online aan en ervaar direct de voordelen van de grootste foodservice webshop voor de horeca.