Assortiment

 

Dé horeca groothandel voor professionals.

Altijd makkelijk en snel online bestellen. Wij leveren tot in uw keuken en staan altijd voor u klaar.

Klant worden Meer informatie
Bidfood

Maak kennis met Bidfood

Dé horeca groothandel voor professionals. Altijd makkelijk en snel online bestellen, met 100% leveringsgarantie. Hoe we dat doen?

Klant worden

Alles voor bezorging

Van een uitgebreid non-food assortiment tot inspiratie voor het kerstdiner. Ontdek hier alles omtrent een vlekkeloze bezorging.

Bekijk het assortiment

Overstaphulp bij wisselen van leverancier

Overstappen naar een nieuwe leverancier doet u niet zomaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij staan voor u klaar zodat u soepel kunt overstappen, zonder gedoe.

Klant worden

Staan wij straks bij u voor de deur?

Wij bezorgen op uw gewenste leverdag.


  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraadcheck
  • Direct bestellen vanaf 499,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden

Seizoensgroenten

Horeca groothandel voor foodprofessionals

Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.

Als groothandel voor de horeca verbinden wij u met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Bovendien heeft u met ons Natuurlijk Verantwoord assortiment keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maken wij duurzaam inkopen voor u gemakkelijk. Meld u online aan en ervaar direct de voordelen van de grootste foodservice webshop voor de horeca.