Assortiment

 
We staan voor u klaar als foodprofessional
Bidfood

Welkom bij Bidfood!

Dé horeca groothandel voor professionals. Altijd makkelijk en snel online bestellen. Heeft u een vraag? Wij staan altijd voor u klaar.

Klant worden
Betrouwbare levering van Bidfood

Wij leveren

Wij leveren altijd. Problemen lossen we samen op. En dankzij de online voorraad check weet u altijd of uw producten op voorraad zijn.

Klant worden

Slim inkopen was nog nooit zo makkelijk

Wilt u nog voordeliger inkopen mét behoud van kwaliteit? Wij bieden een compleet assortiment, de voordeligste eigen merken en de scherpste acties.

Onze eigen merken
Het beste aanbod bij Bidfood
Bidfood staat voor u klaar als foodprofessional
Overstappen

Overstaphulp bij wisselen van leverancier

Overstappen naar een nieuwe leverancier doet u niet zomaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij staan voor u klaar zodat u soepel kunt overstappen, zonder gedoe.

Klant worden
Betrouwbare levering van Bidfood

Alles om succesvol te bezorgen

Bezorgen biedt veel kansen in deze tijd. Wij bieden het juiste assortiment voor bezorging, persoonlijk advies en hét platform om de consument mee te bereiken: ChapChap.

Succesvol bezorgen

Slimme concepten voor meer marge

Op zoek naar een leverancier die als geen ander begrijpt wat u nu nodig heeft? Bidfood is dé marktleider binnen het segment. Wij helpen u om meer rendement te behalen.

Onze concepten
Slimme concepten van Bidfood

Wat klanten van Bidfood als horeca groothandel vinden
Patrick en Yvonne Weijnen runnen al jarenlang eetcafé De Nar in Lekkerkerk. In deze video vertellen de ondernemers hoe zij met hulp van Bidfood gedurende de sluiting van de horeca gemakkelijk en snel een bezorgservice konden opzetten. Ontdek het bezorgsucces en bekijk de video!

Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.

Als groothandel voor de horeca verbinden wij u met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Bovendien heeft u met ons Natuurlijk Verantwoord assortiment keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maken wij duurzaam inkopen voor u gemakkelijk. Meld u online aan en ervaar direct de voordelen van de grootste foodservice webshop voor de horeca.