Assortiment

 
Betrouwbare levering

Betrouwbare levering

U kunt bij ons gemakkelijk en snel online bestellen. We garanderen betrouwbare levering met ons eigen team van vaste chauffeurs.

Klant worden

Het beste aanbod

Het beste aanbod van internationale en lokale bodem. Wij bieden transparantie in prijsopbouw en altijd de scherpste acties.

Klant worden
Het beste aanbod

Jordy's Keuken

Jordy's Keuken

Café de Parissaus, pot 500 ml
1 Pot

Jordy's Keuken

Tijgermelk, fles 700 ml
1 Fles

Jordy's Keuken

Erwtensoep met spek pot 1 ltr
1 Pot

Jordy's Keuken

Tonijnmayonaise, fles 700 ml
1 Fles

Jordy's Keuken

Carpacciomayonaise, fles 700 ml
1 Fles

Jordy's Keuken

Basilicum mayonaise, pot 500 ml
1 Pot

Jordy's Keuken

Caesardressing, fles 700 ml
1 Fles

Wat klanten van Bidfood als horeca groothandel vinden
Patrick en Yvonne Weijnen runnen al jarenlang eetcafé De Nar in Lekkerkerk. In deze video vertellen de ondernemers hoe zij met hulp van Bidfood gedurende de sluiting van de horeca gemakkelijk en snel een bezorgservice konden opzetten. Ontdek het bezorgsucces en bekijk de video!

Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd. Dankzij onze 100% leveringsgarantie kunnen we onszelf de meest betrouwbare online horeca groothandel noemen.

Als groothandel voor de horeca verbinden wij u met het mooiste aanbod. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Bovendien heeft u met ons Natuurlijk Verantwoord assortiment keuze uit meer dan 3.700 duurzame alternatieven. Daarmee maken wij duurzaam inkopen voor u gemakkelijk. Meld u online aan en ervaar direct de voordelen van de grootste foodservice webshop voor de horeca.

#Horecasamensterk: bedankt!

#Horecasamensterk: bedankt!

Onwijs bedankt voor jullie steun in deze tijd, #horecasamensterk was een succes! Samen één, samen sterk!

Lees meer