Werken bij Bidfood

Kom onze organisatie versterken

Bidfood (voorheen Deli XL) maakt foodprofessionals succesvoller. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de uitdagingen die onze klanten dagelijks aangaan.

Ligt jouw hart ook bij eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Ontdek dan hier wat Bidfood als werkgever te bieden heeft.

Bekijk onze vacatures

Bidfood zoekt chauffeursHoe meer klanten in onze webshop hun bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C die het niet erg vinden om dagelijks te stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines.

Solliciteer als chauffeur

Actuele vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Herken jij je in een van de functieomschrijvingen en ben jij klantgericht, vakkundig en gedreven? Stel je dan vandaag nog aan ons voor.

Commerciëel medewerker telemarketing

36 uur
Nieuwegein
Geplaatst op 13.06.2017
Reageer voor 12.07.2017

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker telemarketing. Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week.
Wil jij de eerste stap in je sales carrière zetten? Heb jij een commerciële instelling en lijkt het jou leuk om naast telefonische acquisitie, de accountmanagers te ondersteunen met de noodzakelijke agendaplanning? Wij zijn op zoek naar iemand met; doorzettingsvermogen, sociale vaardigheden en een hoge pro-activiteit.

Lees meer

Accountmanager horeca

36 uur
Noord-Nederland
Geplaatst op 07.06.2017
Reageer voor 30.06.2017

Ter versterking van ons salesteam in regio Noord-Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager met een passie voor horeca en een talent voor acquisitie. We zoeken iemand met aantoonbare verkoopervaring in een gelijksoortige functie. Onze nieuwe collega is een teamspeler, creatief en bovenal verkoop en doelgericht. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week.

Lees meer

Stagiair webshopmanagement

36 uur
Ede
Geplaatst op 01.06.2017
Reageer voor 16.07.2017

Voor onze afdeling e-commerce in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair webshopmanagement. Als stagiair webshopmanagement draag je bij aan het optimaliseren van het online assortiment en daarmee aan het zo succesvol mogelijk verkopen van de producten. Je zorgt voor de vindbaarheid van het assortiment en verbetert hoe de producten getoond worden op de site. Je bent dus constant op zoek naar concrete verbeteringen en groeikansen. In deze rol schakel je met verschillende disciplines waaronder inkoop, online marketing en leveranciers.

Lees meer

Commercieel medewerker binnendienst

36 uur
Helmond
Geplaatst op 15.05.2017
Reageer voor 18.06.2017

Voor onze vestiging in Helmond is Bidfood op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst (startersfunctie). Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week. Als een spin in het web ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de buitendienst. Je draagt zorg voor de juiste planning en het beheer van de agenda’s van de zeven accountmanagers, maakt telefonisch afspraken met bestaande klanten en vindt koude acquisitie een leuke uitdaging.

Lees meer

Wagenparkbeheerder / Transportplanner

36 uur
Helmond
Geplaatst op 15.05.2017
Reageer voor 01.07.2017

Voor onze vestiging in Helmond is Bidfood op zoek naar een wagenparkbeheerder/transportplanner. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Als wagenparkbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de voertuigen en alles wat hiermee samenhangt. Je hebt contact met de garages (inplannen onderhoud, reparaties en schades), je doet zelf kleine reparaties en je zorgt voor onderhoud van de diverse systemen (zoals bijvoorbeeld registratiesystemen).

Lees meer