Over wat we doen

Dichtbij, duurzaam en vernieuwend.
Bidfood maakt de grote foodwereld bereikbaar. De meest uiteenlopende food en non-food producten vindt u gebundeld in onze webshop. Op transparante en duurzame wijze: wij maken de bron van onze producten bekend. Daarbij schuwen we vernieuwing niet. De digitale bestelomgeving is voorzien van de slimste technieken.

Over het dichtbije…De grondleggers van ons bedrijf hebben er alles aan gedaan om de grote foodwereld bereikbaar te maken. Open voor samenwerking en verandering werden de eerste stappen gezet richting een marktplaats die verbindt. Inmiddels zijn we in een tijd beland waarin we net zoveel waarde hechten aan onze internationale connecties als aan onze lokale partners. Van een wereldwijd aanbod tot producten uit eigen streek, alles is dichtbij en verkrijgbaar.

Lees meer over ons assortiment

Over het vernieuwende...

Digitalisering is de revolutie van onze tijd. De mogelijkheden die technische innovaties bieden, nutten we volop uit. In de webshop maken we de nieuwste producten eenvoudig toegankelijk en bestelt u in drie stappen alles wat u nodig heeft. Bovendien helpen gebruiksvriendelijke technieken ons efficiënter te werken, zodat er meer aandacht kan zijn voor mensen. Waar techniek en persoonlijke aandacht hand in hand gaan, kun je alleen maar winnen.

Lees meer over de webshop

Over het duurzame…Natuurlijk willen we blijven winnen. Economisch én ecologisch. Transparantie en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in wat wij ondernemen. Dus doen we er alles aan om onze CO2-uitstoot terug te dringen, gaan we verspilling van grondstoffen tegen en maken we de voedselketen volledig transparant. Mensen willen weten wat ze eten, dus maken wij de bron bekend.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Onze markten

Bidfood is er voor de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Foodyard: platform voor horecaprofessionals

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Daarom opende Bidfood in 2013 haar eerste Foodyard: een volledig uitgeruste demokeuken waar inspirerende kooksessies worden gehouden, voor en door chefs. Inmiddels is Foodyard uitgegroeid tot een breed platform voor horecaprofessionals.

Op de zes Foodyard-locaties, verspreid door het land, vinden culinaire demo’s plaats, worden workshops gegeven en kunnen chefs en ondernemers kennis en inspiratie uitwisselen. Foodyard On Tour brengt trends en producten tot aan de deur en tijdens culinaire reizen wordt de wereld van gastronomie verkend. Online biedt Foodyard een stroom aan nieuwe ideeën, trends, producten en verhalen uit de markt.

Ga naar foodyard.nl

LogistiekVanuit 15 distributiecentra, verspreid over het land, zorgen onze chauffeurs dat uw bestelling op tijd en in goede orde wordt geleverd. Ons transport is voor 90% in eigen beheer. Alleen als drukkere periodes dit vereisen zetten wij streng geselecteerde derde vervoerders in. Daarom is onze leveringsbetrouwbaarheid nagenoeg 100%.

Lees meer over hoe wij leveren

Online klant worden bij Bidfood

Prijzen zien en direct bestellen? Word klant bij Bidfood en ervaar het gemak van online.

  • Het meest complete aanbod
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • 100% leveringsgarantie, op elke gewenste dag
Meer over de voordelen