Klein- en grootschalige zorg kan voortaan bij groothandel én supermarkt bestellen

18-09-2017 - Zorgorganisaties kunnen vanaf nu een gezamenlijk contract afsluiten met groothandel Bidfood en retailer Albert Heijn. De grootkeukens binnen een instelling bestellen hun bulk bij Bidfood, terwijl zelfstandige afdelingen hun boodschappen kunnen bestellen bij AH. Desgewenst ontvangen klanten één gebundelde totaalafrekening.

De samenwerking tussen groothandel en supermarkt is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de zorgmarkt. “Bidfood is een sterke en innovatieve partner voor grootschalige, professionele keukens en horeca in de zorg. Maar met de ontwikkeling naar zelfsturende teams zien we een groeiende behoefte aan invullingen voor kleinschalig wonen en zelfstandige afdelingen”, vertelt Weike Donkers, manager zorg en ziekenhuizen bij Bidfood.

Het beste van twee werelden
De groothandel ging daarom op zoek naar een partner om samen de klein- en grootschalige zorg optimaal te kunnen bedienen. Nu de samenwerking een feit is, kunnen klanten profiteren van de voordelen. Weike: “Onze klanten krijgen het beste van twee werelden. Op onze online marktplaats bestellen de grootkeukens alles wat zij nodig hebben. Kleine, zelfsturende afdelingen kunnen terecht op ah.nl. Met alle gebruiksgemak, alle Bonusacties, een kernassortiment van meer dan 40.000 artikelen en de prijzen die je ook in de AH-winkels vindt. Het is allemaal heel vertrouwd.”

Houd bidfood.nl/nieuws in de gaten om ons nieuws te volgen, of volg ons op social media om geen update te missen.