Bidfood Amsterdam is de horeca groothandel van de regio. Dagelijks zijn wij onze klanten van dienst met betrouwbare leveringen, een excellente service en een compleet assortiment. Van de mooiste versproducten tot dranken, kruidenierswaren en non-food, wij leveren alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn in de horeca.

Onze medewerkers van de vestiging Amsterdam hebben alle kennis en kunde in huis om klanten te ondersteunen. Wij zien onszelf dan ook niet enkel als uw horeca groothandel, maar als uw partner in food die in alles met u mee denkt. Hulp nodig of een dringende vraag? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Horecaprofessionals ontmoeten elkaar bij Bidfood Amsterdam in Foodyard. Het hele jaar door worden vinden hier inspirerende workshops en culinaire demo's plaats. Een flinke dosis inspiratie is immers nodig om te kunnen blijven innoveren in de horeca. We zien u graag in Foodyard.

Ga naar foodyard.nl

Contactgegevens

Bezoekadres
Jan van Galenstraat 4-14
1051 KM Amsterdam

Postadres
Graftermeerstraat 67
2131 AB Hoofddorp

T +31 (0)88 - 8008 900
F +31 (0)20 - 5805 890
E info@bidfood.nl

Openingstijden

Geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur, op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Pick Up Point

Bent u online klant geworden bij Bidfood? Dan kunt u bestellingen met een orderwaarde lager dan 399,- euro afhalen bij een Pick Up Point. Handig voor kleine bestellingen, of een vergeten boodschap. U vindt het afhaalloket op deze vestiging door het Pick Up Point logo te volgen.