horeca leverancier

Alle benodigdheden voor de professionele chef, online besteld en tot in de keuken geleverd.

  • Compleet aanbod lokale en internationale producten
  • Online inspiratie en persoonlijk advies
  • 100% leveringsgarantie op elke gewenste dag
Meer over de voordelen Direct aanmelden

Bidfood is de restaurant groothandel met een assortiment van ruim 65.000 producten. Op onze online marktplaats vindt u een compleet aanbod food en non-food, van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten. Al deze artikelen bestelt u met een paar kliks in onze overzichtelijke webshop. Vervolgens bezorgen wij uw bestelling wanneer het u uitkomt. Niet tot aan de drempel, maar daar waar u het nodig heeft: tot in de keuken.

De digitale wereld maakt het makkelijker dan ooit om inspiratie heel dichtbij te brengen. En als uw groothandel denken wij graag in alles met u mee. Daarom voorzien wij u dagelijks van een gezonde dosis trends, tips en adviezen om alles uit uzelf en uw zaak te halen.

Compleet vers assortiment Bidfood werkt nauw samen met gespecialiseerde partners in vers om u een ruime keuze groenten, fruit, vlees en vis te garanderen. Dankzij goede afspraken betaalt u bovendien een scherpe prijs voor de beste kwaliteit. Online voorzien wij u van de laatste seizoensinformatie over versproducten. Dat maakt goed geïnformeerd inkopen eenvoudig.

Shopt u liever lokaal? Via Vers 24/7 bestelt u producten van boeren en telers in uw regio. Van zeegroenten uit de Zeeuwse klei tot fruit uit de Betuwse boomgaarden en vlees van het Limburgse Livarvarken. Gegarandeerd vers en samen met uw reguliere bestelling geleverd.

Uw online groothandel biedt volop inspiratie

Als geen ander snappen wij dat u constant op zoek bent naar inspiratie om uw restaurant op volle toeren te laten draaien. Daarom vindt u verspreid over het land onze Foodyards: culinaire proeftuinen waar de meest uiteenlopende sessies en workshops gehouden worden. Hier presenteren wij nieuwe producten, staat u met uw neus bovenop de laatste trends en ontmoet u vakgenoten.

Maar voor de meeste inspiratie hoeft u de deur niet - of nauwelijks - uit. Onze foodtruck rijdt stad en land af om de laatste trends heel dichtbij te brengen. Online vindt u een constante stroom aan tips, trends en ondernemersadviezen op het Foodyard blog. Acht keer per jaar valt horeca magazine Appetizer op uw mat en Food Reporter gaat voor u op pad om verslag te doen van de meest aansprekende trends, chefs en ondernemers in de horeca.

Service op maat

In de wereld van food maakt service het verschil. Daarom staat ons team met passie voor horeca iedere dag voor u klaar. Uw vaste contactpersoon en chauffeur kennen uw wensen. Gaat er een keer iets mis? Dan lossen wij het probleem binnen drie uur op. Dat is fijn samenwerken!

online groothandel food

Verhoog uw rendementAls uw horeca leverancier helpen wij u verder te komen. Niet alleen met een uitgebreid productaanbod, maar door wat extra voordeel voor u te bedingen. Uw bedrijfsdoelstellingen staan centraal bij het maken van plannen. Plannen die u minder kosten en meer marge opleveren. Benieuwd naar de voordelen waar u als klant van geniet? Ontdek dan Support XL.

Meer over Support XL

Voor elke professionele keuken een passend aanbod

Wat klanten van ons als horeca leverancier vinden

In deze video staat onze klant Pesca uit Amsterdam centraal. Aan het woord is Jos de Jong, mede-eigenaar van Pesca. Bij Pesca hebben ze een unieke vismarkt in een restaurant gecreëerd die alles anders doet. Het is geen statige Franse bistro maar een plek waar je zelf je visje kan uitkiezen.

Wij zijn een bijzonder concept waarbij we meerdere keren per dag een levering krijgen. De samenwerking met Bidfood is in die zin uniek.

Wereldwijd en lokaal assortiment

Bidfood bedient de professionele keuken met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten.

Meer info

Vandaag besteld, morgen geleverd

Gemak dient de mens, vinden wij. Daarom bezorgt uw chauffeur elke bestelling op het door u gewenste moment, zes dagen per week. Of maak gebruik van onze Pick Up Points.

Meer info

In 3 stappen bestellen

Onze online marktplaats maakt de wereld van food toegankelijker dan ooit. Vul in een paar kliks uw winkelwagen met al uw benodigdheden en bestel.

Meer info

Duurzame inkoop, duurzaam vervoerd

Shopt u graag verantwoord? Ook dan zit u bij ons meer dan goed. Voor niet minder dan 75% van ons assortiment is er een duurzaam alternatief.

Meer info

Praktische tools voor meer bruto winst

Als uw partner in food leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming. Met kortingen bij onze partners, maar ook met betrouwbare service.

Meer info

Kundig advies en 24/7 inspiratie

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Wij voorzien u dagelijks van een gezonde dosis tips en trends om alles uit uw onderneming te halen.

Meer info