Keurmerken goed voor mens en dier Keurmerken goed voor mens en dier

Keurmerken goed voor mens en dier

Keurmerken zijn een handig hulpmiddel om te kiezen voor duurzamere producten. Zo is in één oogopslag te zien hoe een product scoort op thema’s als duurzaamheid en transparantie. Via onderstaande pagina’s vind je meer informatie over de keurmerken waar Bidfood gebruik van maakt. Bidfood volgt voornamelijk de top 12 keurmerken van Milieucentraal en hebben deze handig per thema voor je ingedeeld.

Keurmerken voor de horeca

Ben je een horecaondernemer op zoek naar producten die een duurzaam of biologisch keurmerk dragen? Bij Bidfood begrijpen we het belang van keurmerken. Producten die een erkend keurmerk dragen, geven je de garantie dat ze zijn geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid, natuur of dierenwelzijn.

Waarom zijn keurmerken belangrijk voor uw horecaonderneming?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig een belangrijk aspect van elke bedrijfsvoering, de horeca vormt daarop geen uitzondering. Door te kiezen voor producten met erkende keurmerken, kunt u:

Vertrouwen op de kwaliteit

Duurzame keurmerken voor food en non-food waarborgen dat producten zijn geproduceerd volgens strikte normen, zoals eerlijke handel, milieuvriendelijke productiemethoden en dierenwelzijn. U kunt erop vertrouwen dat uw aangekochte producten voldoen aan deze duurzaamheidscriteria.

Voldoen aan de vraag van uw gasten

Gasten worden steeds bewuster van duurzaamheid en hechten waarde aan ethisch verantwoorde producten. Door te kiezen voor erkende keurmerken, kunt u inspelen op deze groeiende vraag en uw gasten een meer bewuste eetervaring bieden.

Positieve impact hebben

Door keurmerken te ondersteunen, draagt uw horecaonderneming bij aan positieve veranderingen in de voedselindustrie. Samen kunnen we een duurzamere toekomst creëren door de vraag naar duurzame producten te stimuleren.