Foodprofessionals in de horeca, zorg en catering vinden bij Bidfood een compleet aanbod vers producten. Van verse groenten en fruit tot vlees en vis uit binnen- en buitenland: eenvoudig gevonden en in drie stappen besteld. Bidfood werkt nauw samen met gespecialiseerde partners in vers om de horeca een compleet aanbod groenten, fruit, vlees en vis te garanderen. Dankzij goede afspraken betaalt u bovendien een scherpe prijs voor de beste kwaliteit.

Lokale producten
Koopt u uw verse producten liever lokaal? Als klant van Bidfood beschikt u ook over het assortiment van online streekmarkt Vers 24/7. Bij Vers 24/7 bestelt u eenvoudig verse producten bij de slager of boer in uw regio. Bidfood bezorgt de artikelen samen met uw reguliere bestelling. Vers voor de horeca, tot in de keuken bezorgd.

Ga naar vers24/7.nl

Vers van het seizoen

Seizoensproducten zijn gedurende een bepaalde periode beschikbaar en dan ook op hun best. Bovendien zijn verse seizoensproducten voor de horeca geweldige publiekstrekkers. Denk aan het Hollandse aspergeseizoen, het mosselseizoen en het wildseizoen. Stuk voor stuk momenten om de kaart een update te geven en gasten te trekken met de lekkernijen waar ze al maanden naar verlangen. Wij lichten wekelijks verse seizoensproducten uit die niet mogen ontbreken op uw menu.

Bekijk de uitgelichte seizoensproducten