Het Deli XL assortiment

Deli XL (binnenkort Bidfood) is dé online horeca groothandel in food en non-food voor de foodservice en zorgmarkt. Van vers tot diepvries en droge kruidenierswaren. En van de bekende A-merken tot prachtige exclusieve merken, alleen bij ons verkrijgbaar. Alles vindt u binnen het Deli XL (binnenkort Bidfood) assortiment. Natuurlijk leveren we de producten die u nodig heeft, op tijd en tot in de keuken. Het meest complete aanbod met gedegen advies van onze specialisten. 100% leveringsgarantie en op ieder gewenst moment bezorgd.

Bekijk de pagina foodservice

Vers voor horeca

Het Vers Nieuws biedt u de laatste updates over ons vers assortiment groente, fruit, vis en vlees. Als vers leverancier bieden wij u de laatste updates over ons vers assortiment groente, fruit, vis en vlees. Welke groenten zijn er in het seizoen, waar komt het verse fruit vandaan en wat is het nieuws van de visafslag? We houden u hier op de hoogte van alle ins en outs binnen het assortiment vers voor horeca. Tevens lichten wij elke twee weken een nieuw seizoenproduct uit in onze Vers Nieuws video's.

Bekijk het Vers Nieuws voor horeca

Nieuw in het assortiment

Speciaal voor u volgen we de laatste trends en ontwikkelingen binnen de wereld van food op de voet. Op basis hiervan breiden we ons assortiment steeds verder uit. Zo kunt u uw gasten steeds weer verrassen met de nieuwste en lekkerste producten!

Bekijk het nieuwe assortiment